Sommarpresent till anställda

Köp sommarpresenter till era anställda hos Pizzakit.se. Våra populära kit kommer uppskattas över lång tid och håller dessutom livet ut.

Vi har satt ihop flera kit med noggrant utvalda produkter och verktyg som gör matlagandet hemma betydligt roligare. Vem älskar inte en bra pizza eller burgare till exempel? Vi vågar lova att era anställda kommer bli genuint glada och känna sig uppskattade!


Varför välja oss för sommargåvor till era anställda?

Vi gör det roligt, personligt och proffsigt. Vi sköter allt snabbt och smidigt och anpassar produkterna efter era behov. Hos oss handlar ni tryggt med en nära kontakt som guidar er genom hela processen.

Våra populära pizzakit och smashburger kit ger inte bara ett tillfälle för god mat utan också en chans för er personal att samla sina nära och kära för en rolig och interaktiv matlagningsupplevelse.

Med högkvalitativa ingredienser och professionella verktyg gör våra kit det möjligt att skapa imponerande måltider hemma, vilket ger en känsla av stolthet och nöje i köket.

Skräddarsydda för företag - få en offert för era sommarpresenter snabbt

Vill ni ge era anställda en riktigt uppskattad sommargåva? Få en offert på våra presentkit direkt! Maila oss på hej@pizzakit.se - ange antal och vad ni tänkt er så återkommer vi med en prisbild.

Vi hjälper gärna till och guidar er så att allt blir som ni tänkt. Vi erbjuder även anpassade kit, skräddarsydda för just ert företag och era behov, oavsett om ni är ett litet företag eller en stor organisation.

Välj bland våra kit

Vi har flera kit att välja mellan beroende på vad som passar er personal bäst. De kan givetvis anpassas och uppgraderas med fler produkter och add-ons om så önskas.

Pizzakit

Våra pizzakit erbjuder allt som behövs för att göra otroligt bra pizzor hemma. Stjärnan i kitet är ett helsvenskt pizzastål som gör att en vanlig hemmaugn kan uppnå den höga värmen som krävs för att göra riktig pizza. Detta ingår i vårt Pizzakit Start:

  • Pizzastål
  • Pizzaspade i trä
  • Tipo 00 mjöl
  • San Marzano-tomater

Till Pizzakit Start

Pizzakit för företag

Smashburger Kit

Våra smashburger kit är otroligt populära bland både barnfamiljer och burgarentusiaster. Kitet innehåller allt som gör det möjligt att göra smashburgare hemma, antingen på spishällen eller i trädgården på grillen. Precis som i våra pizzkit ingår det ett svenskt stekstål framtaget med burgare och kött i åtanke. Detta ingår i vårt Smashburger Kit (original):

  • Stekstål med handtag
  • Stekspade
  • Smashjärn
  • Smältkupol

Till Smashburger Kit

Smashburgerkit för företag

Leverans av sommarpresenterna

Om ni vill addera något personligt så hjälper vi till oavsett om det rör några få eller flera hundra kit. Ni kan exempelvis få med en personlig hälsning eller addera en särskilt produkt till kiten.

Som ovan nämnt är de färdiga sommarpresenterna vi har våra populära pizzakit och smashburger kit som innehåller alla redskap för att göra pizza och smashed burgers hemma, som blivit enormt populära och uppskattade.

Dessa kit kan vi leverera direkt till era anställda eller till er om ni hellre vill dela ut dem själva.

Enkelt att beställa 

Beställningen är enkel och smidig. Skicka bara ett mail till hej@pizzakit.se med information om antal kit och eventuella önskemål, så tar vi hand om resten. Vi återkommer snabbt med en offert och ser till att era sommarpresenter levereras i tid.

När vi levererar våra produkter är allt spårbart och ordnat. Vi har även flera alternativ för leveranser och kan leverera till närmaste ombud, men även ordna hemleverans om det är att föredra. Vi kan även rapportera tillbaka när alla försändelser är levererade – på så vis slipper ni tänka på om alla fått sin present.

Kundnöjdhet i fokus

Vi på Pizzakit.se strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Våra kit har blivit hyllade för sin kvalitet och användarvänlighet. Många av våra kunder återkommer, vilket är ett tydligt tecken på att våra produkter inte bara levererar på smakfronten, utan också på upplevelsen i sin helhet.

Fira sommaren med smak

Sommaren är en tid för att fira, koppla av och njuta av god mat. Med våra pizzakit kan ni ge era anställda möjligheten att skapa minnesvärda stunder hemma, något som verkligen uppskattas. Låt oss hjälpa er att sprida glädje och smakfulla upplevelser till ert team i sommar! 

Avdragsgilla företagsgåvor

På ert företag har ni säkert koll på reglerna som gäller för sommarpresenter till anställda. Men känner ni er osäkra rekommenderar vi att dubbelkolla med Skatteverket.

När ni handlar som företaget hos Pizzakit får ni det underlag ni behöver för er redovisning, oavsett om det handlar om ett litet eller ett större köp. Läs mer om vad som gäller för företagspresenter och gåvor.