Subway bröd

Subway bröd recept

Letar du efter ett Subway bröd som faktiskt efterliknar originalet? Jag har länge funderat på hur man gör riktiga Subway-mackor hemma och eftersom den trenden inte tagit fart (än) tyckte jag det var svårt att hitta ett bra och tydligt recept som verkligen återskapar smaken man får hos Subway, särskilt brödet med ost och oregano.

Nu hoppas jag att du har varit lika nyfiken som jag, för mitt mål har varit att ta fram ett enkelt recept som alla kan göra, och som ger dig goda och fluffiga subs. Jag kan dessutom lova dig att om du följer receptet kommer du genuint känna igen doften av Subway bröd redan från ugnen, men även formen, smaken, och konsistensen som vi är vana vid.

Utöver att få till rätt smak så har målet även varit att göra det nyttigare och med färre tillsatser. Här har jag optimerat receptet genom att testa det gång på gång för att behålla smaken och konsistensen jag var ute efter. Det blir med andra ord ett copycat recept som i slutändan är bättre än originalet. Hoppas du blir lika nöjd med din hemmagjorda subway som jag!

star
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.